Web de recursos LGTB de l'associació LGTB TALCOMSOM

Benvinguts a la pàgina web de recursos LGTB de l'associació LGTB TALCOMSOM. Aquesta pàgina vol agrupar tota la informació d'interès referent a persones gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals.

Si creieu que falta algun document o trobeu algun error no dubteu en avisar-nos.

La informació que es difon per mitjà d’aquest web és la vigent en el moment de l'edició del document i pot ser que estigui desactualitzada. TALCOMSOM és el titular dels drets de propietat intel·lectual de les obres que integren aquest web, o bé té la cessió del seu ús per a la web, especificant clarament el seu autor. La reproducció, distribució, comunicació pública o transformació d’aquestes obres, més enllà de les activitats directament autoritzades per la Llei de propietat intel·lectual, requereix l’autorització del titular.

Darreres actualitzacions

14/08/2019 - Protocol per canviar el nom de les persones transsexual que accedeixen, que són admeses i que es matriculen a les Universitats Catalanes - Indicant el camí: Guia d’indicadors clau per a les polítiques públiques LGTBI als ens locals - Informe CAC – Continguts de discurs de l’odi contra el col·lectiu LGTBI - Bibliografia bàsica de cultura LGBTI - Protocol que desplega el deure d’intervenció de les persones que treballen a les administracions públiques de Catalunya per a fer efectiu l’abordatge de l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia a Catalunya - CatSalut. Instrucció 14/2017 Implantació del Model d’atenció a les persones trans en l’àmbit del CatSalut - Departament Ensenyament “NORMATIVA PREVENTIVA ENFRONT LES CONDUCTES D’ODI I DISCRIMINACIÓ”